Interview

Interview

Het interview is een prachtige manier om te ontdekken wat je werkelijk drijft, waar je dromen en ambities liggen en wat de weg is die jij te gaan hebt in dit leven.

“Willen we niet allemaal één keer diepgaand en uitgebreid geïnterviewd worden door iemand die met werkelijke aandacht en interesse naar ons luistert?”

Ik begon mensen die ik begeleid te interviewen. Ieders verhaal bleek inspirerend en motiverend. En bevat een schat aan informatie over drijfveren, natuurlijke kwaliteiten, verlangens en potenties van de geïnterviewde. De ruimte, de openheid van de vraagstelling en het aandachtig luisteren blijkt daarnaast een verdiepende en helende werking te hebben.

Reacties van geïnterviewden:

Door de oprechte belangstelling en open vragen weet Fleur het beste en echtste uit mensen naar boven te halen.” (Erica Nap) Naar het artikel

Ik ben nog nooit zo diepgaand en vol begrip geïnterviewd.” (Lisinka Ulatowska) Naar het artikel

Het was een leuke, fijne, intense en verhelderende ervaring om door Fleur geïnterviewd te worden.” (Julika Marijn) Naar het artikel

Ik ben begonnen met geschreven interviews (zie onder publicaties). Inmiddels gebruik ik voornamelijk video-opname als medium, voor meer informatie: video-portretten.

Ook heb ik een serie interviews op YouTube gepubliceerd onder de titel: Drops of Insight. In deze serie video gesprekken spreek ik met mensen over hun spirituele pad. Uitgangspunt is het pad van Een cursus in wonderen en non-dualiteit.

Voor de serie interviews ‘Drops of Insight’, klik hier

Fleur Smelt www.fleursmelt.nl hoi